En omfattende pakke med betalingsløsninger

Under ser du vår produktportefølje. Våre produkter er spesialtilpasset nettbutikker og salgspunkter der friksjonsløshet er viktig. Vi bruker maskinlæring for å optimalisere alle løsningene våre og sørge for å øke konverteringsraten.

Vi lager også innovative nettbutikker og spesialtilpassede løsninger som effektiviserer salg på nett og fysisk.

Kviq & Vipps Hurtigkasse

Vi er offisiell Vipps partner og integrerer Vipps hurtigkasse til alle nettbutikk-plattformer og nettsider. Blant annet er vi Norges eneste leverandør av Vipps Hurtigkasse på Shopify.

Med Vipps hurtigkasse har din kunde kortere vei til kjøp, noe som gir en bedre brukeropplevelse. I tillegg optimaliseres konverteringen. I dag dropper mange kunder kjøp når de blir bedt om å fylle inn kortinformasjon og personopplysninger.

Ved å integrere Vipps Hurtigkasse får nettbutikken din et raskt og enkelt betalingsalternativ, som lar kunden gjennomføre et kjøp på tre klikk, uansett om de er på PC eller mobil.

Kviq er det eneste selskapet som leverer Vipps hurtigkasse til Shopify, vi har allerede identifisert over 2 000 norske nettbutikker som benytter Shopify og som med stor sannsynlighet vil løpende plugge ser på vår løsning. 

Se hvordan det fungerer her

Kviq POS

Kviq POS er spesielt velegnet for å unngå kø-dannelser ved salg av fysiske varer. Ved å flytte hele salgsprosessen til sluttbrukeren sin mobil-enhet blir selgerne istedenfor omgjort til pick-up-points. 

Kviq POS er kun en software løsning som betyr at både kassesystemet for selgeren og grensesnittet til sluttbrukeren krever kun en smart-telefon.

Løsningen brukes i dag for å for eksempel forhindre kø-dannelser i barer under festivaler. Kundene går inn på en spesialtilpasset produktside, velger og betaler for ønsket produkt og henter på et kø-fritt pick-up-point. 

Se hvordan KVIQ POS ble brukt til salg av Pride artikler under Oslo Pride paraden i 2019.

Kviq & Strex Hurtigkasse

Strex hurtigkasse er en løsning vi har utviklet i samarbeid med Strex. Med Strex hurtigkasse trenger du bare mobilen – ingen bankkort eller betalingsapp for å handle.

Strex hurtigkasse  er en løsning som gjør at kunder kan kjøpe varer og tjenester med ett klikk, og betaler på telefonregningen sin. Denne løsningen ligner på vipps sin hurtigkasse, bare at du ikke må gjennom en betalingsapp (Vipps-app).

Vi kan også sette opp spesialtilpasset betalingsflyt. Strex after-pay er en løsning hvor en kunde som ikke får gjennomført betaling på nettbutikk (f.eks på grunn av manglende penger på konto) får en SMS med tilbud om å gjennomføre betalingen på telefonregningen. Sluttkunden svarer kun “OK” på en SMS, så gjennomføres ordren på vanlig måte i dine systemer.

Kviq eier kortnummer 2099, noe som gir store fordeler som tjenesteleverandør.

Kviq TapShop // Kommer snart !

Et stort utviklingsprosjekt vi har igangsatt og som vil bli ferdigstilt i Q4 2020 er Kviq TapShop.

Dette prosjektet ble igangsatt fordi vi ser en dreining i hvordan netthandel utvikler seg og de betalingsmetodene som nå  er tilgjengelige. Tradisjonelle nettbutikker oppfyller ikke lenger samme behov som tidligere, Kviq TapShop adresserer den problemstillingen.

Vi tror Kviq TapShop vil være med på å utfordre hvordan vi bruker tjenester i vår digitale hverdag. Vårt mål er å la forbrukere få mye større handlefrihet, bokstavelig talt. Se-Klikk-Få.

Menneskene bak Kviq

Dersom du ønsker å bli med på reisen videre,
kan du melde din interesse for aksjekjøp ved å fylle ut skjema under.
Da vil du få tilsendt mer detaljert informasjon før alle andre