Kjære aksjonærer

Kviq fortsetter å vokse og vi får stadig nye kunder. Vi satser stort videre men har også endret litt kurs for å bli mest mulig profitable og skalerbare.

Shopify
Vi hadde store planer for skalering av vår unike Vipps hurtigkasse for Shopify. Dessverre så har Shopify endre vilkårene for aktører som oss og gjort det svært usikkert på om våre kunde fortsatt får bruke løsningen vi leverer i fremtiden. Dette gjorde det umulig å satse store summer og energi på en skaleringskampanje. Vi leverer fremdeles Vipps hurtigkasse for Shopify, men under litt andre omstendigheter enn tidligere.

Donasjonsløsninger
Et av markedene vi har stor tro på fremover er donasjonsmarkedet, og da med en kombinasjon av enkle og faste betalinger via Vipps. Vi har mange politiske partier og ideelle organisasjoner som kunder, og signerte senest i dag SOS barnebyer med Kviq. Her vil vi jobbe strategisk fremover, både sammen med Vipps og andre partnere som ser nytten av en slik teknologi-leverandør som oss.

Kviq order
Vi har en nettbutikkløsning som fungerer som bestilings-løsning for restauranter og som POS-løsning for utsalgssteder. I disse dager har vi begynt å rulle ut en markedsføringskampanje som skal appellere til nisjebransjer som ikke er 
restauranter. Vi har valgt å fokuserer på dette fordi innen restaurantbransjen er det fullt, og vi har også en løsning som er mer fleksibel enn våre konkurrenters.

QR-kode
Innovasjon og digitalisering er noen av stikkordene for hvordan vi ser for oss utviklingen i Kviq og i den forbindelse jobber vi nå med et fremtidsrettet og spennende prosjekt som skal benytte QR-koder på nye områder. Markedet er nå modent for QR-koder og vi kan både ta frem teknologi som vi har utviklet tidligere, men som var forut for sin tid, og vi kan også utviklere ny spennende teknologi.

God sommer!
Takk for at du er medeier i Kviq, og så jobber vi videre med å skape et selskap som markerer seg og som genererer verdier for sine eiere.

God sommer!

 Happy Summer Snoopy Digital Art by Julia Reid

Mvh
Tom Vatland
Styreleder
Kviq AS