Kjære aksjonærer

Kviq fortsetter å vokse og vi får stadig nye kunder. Vi satser stort videre, men har også endret litt kurs for å bli mest mulig profitable og skalerbare.

Solana validator 
Kryptovalutaer kan man diskutere både for og imot. Vi har landet på at det er noen kryptovalutaer som skiller seg ut og som har større potensiale enn andre. Solana er en av disse kryptovalutaene som vi har utpekt som en av vinnerne i fremtiden. Da tenker vi ikke så mye på USD/SOL verdien, men hva denne blokkjeden kan bidra med innen infrastruktur, brukersamfunn/bidragsytere og teknologi.

Her er link til en artikkel om Kviq sin Solana validator (Valhall validator): https://kryptografen.no/partnerinnhold/stake-solana-med-norsk-validator/

Shopify
Vi jobber fremdeles med løsninger for Shopify, men det er blitt mye vanskeligere å få implementert våre løsninger som ønsket. Shopify har sterkt begrenset mulighetene for eksterne løsninger.

Donasjonsløsninger
Vi jobber oss fremover i markedet og har knyttet bl.a SOS-barnebyer enda tettere til oss. Her vil vi jobbe strategisk fremover, både sammen med Vipps og andre partnere som ser nytten av en slik teknologi-leverandør som oss.

Kviq order
Vi har en nettbutikkløsning som fungerer som bestilings-løsning for restauranter og som POS-løsning for utsalgssteder. I disse dager har vi begynt å rulle ut en markedsføringskampanje som skal appellere til nisjebransjer som ikke er 
restauranter. Vi har valgt å fokuserer på dette fordi innen restaurantbransjen er det fullt, og vi har også en løsning som er mer fleksibel enn våre konkurrenters. I år skal løsningen bl.a benyttes på Øyafestivalen.

QR-kode
Innovasjon og digitalisering er noen av stikkordene for hvordan vi ser for oss utviklingen i Kviq og i den forbindelse jobber vi nå med et fremtidsrettet og spennende prosjekt som skal benytte QR-koder på nye områder. Markedet er nå modent for QR-koder og vi kan både ta frem teknologi som vi har utviklet tidligere, men som var forut for sin tid, og vi kan også utviklere ny spennende teknologi. Vipps har også åpnet opp slik at vi kan lage QR-koder som leses i Vipps-appen, men som linker til en egendefinet URL.

God sommer!
Takk for at du er medeier i Kviq, og så jobber vi videre med å skape et selskap som markerer seg og som genererer verdier for sine eiere.

God sommer!

 Happy Summer Snoopy Digital Art by Julia Reid

Mvh
Tom Vatland
Styreleder
Kviq AS